Följ med THSS och se på Tottenham v Liverpool 22/10!

Vi har fått klart med 70 biljetter till matchen mot Liverpool som spelas söndag 22/10 (framflyttad från lördag till söndag pga TV-sändning, så tänk på det när ni bokar flyg och hotell) på Wembley! Som vanligt gäller att alla som åker med är medlemmar i både THSS och THFC OneHotspur. Är man under 18 år måste man resa i sällskap med målsman.

THSS kommer inte att boka upp hotellrum utan det får var och en hantera själv. Men om det är någon som reser ensam och vill dela rum för att få ner kostnaden kan ni höra av er till resor(at)tottenhamhotspur.se så försöker vi att hjälpa till med att hitta en rumskamrat.

Vi har tidigare år bott på Tavistock Hotel vid Russell Square och det är troligt att flertalet kommer att bo där även denna gång. Reseledningen som består av Thomas Erlandsson och Sverker Otterström kommer att bo där.

Vi arrangerar ett besök till Tottenhams träningsanläggning Hotspur Way på lördag förmiddag för att se U18-laget, som coachas av Scott Parker, spela mot Fulham. Efter matchen tar vi en sväng förbi nya WHL för att se hur arbetet fortskrider. För anmälan skicka mail med namn på de som ska med till resor(at)tottenhamhotspur.se (Anmälan är nu stängd då vi har skickat in lista med namn på de som har anmält sig till Tottenham)

Nu är det klart att vi kommer att arrangera en legendkväll tillsammans med våra norska grannar från Tottenhams Venner!
Vilka? Vi får besök av Micky Hazard som kommer att hålla i kvällen och han har med sig Ossie Ardiles och Steve Archibald. De kommer att berätta historier från sina karriärer och svara på era frågor. De kommer att vara kvar under kvällen för de som vill ta kort och autografer.
När? Lördag 21/10 klockan 19:00 men dörrarna öppnar redan vid 18:00. Vi kommer att öppna upp eventet för övriga så för att vara säker på en plats så kom så tidigt som möjligt!
Var?All Bar One, 106-107 Houndsditch som ligger nära Liverpool Street järnvägsstation. Det finns plats för upp till 250 personer och det kommer att finnas möjlighet att handla dryck från baren under hela kvällen. Det kommer troligtvis inte att finnas möjlighet till att äta så det bästa är om man har ätit innan.
Pris? 20 pund som betalas kontant vid entrén. Vänligen betala med 20 pundsedel!
Anmälan? Skicka ett mail med namn på de som kommer till resor@tottenhamhotspur.se eller svara på detta mail. Anmälan är inte bindande men hjälper oss att planera kvällen. Jag återkommer med mer information om denna kväll och resan innan det är dags att åka till London.

Nu har vi skickat mail till alla angående vad biljetterna kostar i svenska kronor. Olika sätt att betala hittar ni här

På sidan för biljettansökningar kan ni se vilka som har anmält sig till resan.

Ett första mail har gått ut 14/9 till de som har anmält sig för en biljett och om du inte har fått detta mail så hör av dig till resor(at)tottenhamhotspur.se 

Vi har 20/9 skickat in listan till Tottenham på de som har anmält sig till en biljett mot Liverpool. Det kommer fortfarande att ta ett tag innan ni ser biljetterna på era konton och innan vi skickar information om betalning.

10/12 har det gått ut ett till mail till er som har anmält er. Hör av er om ni inte har fått det.

16/10 Nu ska ni kunna se era biljetter på era OneHotspur konton. Om ni inte kan se biljetterna kontakta biljetter(at)tottenhamhotspur.se senast torsdag 19/10.

Om ni har frågor är det bara att skicka ett mail till resor(at)tottenhamhotspur.se så svarar vi så fort vi kan.

COYS

/Reseledningen via Sverker ”Svucka” Otterström