Dags att förnya ditt medlemsskap i Sweden Spurs! – eller bli medlem för första gången? och hjälp oss som officiell svensk supporterorganisation för Tottenham Hotspur att få möjlighet att arrangera fler unika Spurs-events både i Sverige och i London i samband med supporterklubbresor, och att kunna förhandla fram fler rabatter och smarta lösningar för oss Spurs-fans i Sverige!

Logga in på ditt användarkonto här på hemsidan, eller registrera en användarprofil här på tottenhamhotspur.se där du skriver in namn, adress, email osv. Därefter betalar du sedan enklast in medlemsavgiften via Swish eller VISA/Mastercard  (LÄNK) , eller via bankgiro 312-0607 . 

Om du glömt eller inte vet dina inloggningsuppgifter, klicka på länken glömt lösenord. Om det inte funkar skicka ett mail till ekonomi@tottenhamhotspur.se med ditt namn, medlemsnummer, telefonnr osv, så att vi kan hitta dig.

Dina supporterklubbmedlemsförmåner i Sweden Spurs säsong 2024/25:

  • Medlemspaket med: 2 fina 20årsjubileumprylar! + 1 digitalt medlemskort + 1 välkomstbrev
  • Möjlighet att förhandsbeställa matchbiljetter* till kategori A, B och C herrmatcherna (förutsätter även ett ”One Hotspur”-medlemskap i moderklubben, men det går att teckna i samband med biljettansökning)
  • Medlemsresor** – Möjligheten att åka med på Sweden Spurs medlemsmatcher där vi bokar matchbiljett och eventuella kringarrangemang (du som medlem bokar flyg och hotell själv, förutsätter även ”One Hotspur” medlemskap).
  • Spurs-tipset – med fina månadsvinnarpriser samt att totalsegraren under säsongen får en hemmamatchbiljett och Londonhotell bekostat av Sweden Spurs, i samband med en valfri Spursresa.
  • 15% rabatt på all mat och alkoholfri dryck i O’Learys-restauranger i Sverige (se mer om detaljerade regler här: https://olearys.se/samarbeten/supporterklubbar ) 
  • Möjlighet att köpa exklusiva Spurs-merchandiseprylar (vi planerar öppna svensk webshop under säsongen). 
  • Digitalt medlemskort som du kan se via gratisappen ”Cardskipper” (ladda ner appen gratis till din smartphone)

         * Se mer information på biljettsidan
       ** Se mer information på resesidan
     *** Se mer information på tipssidan

 

Medlemsavgifter för säsong 2024/25:
Sverige (vuxen): 300kr
Sverige (ungdom under 18år): 150kr
3-årigt medlemskap: 800kr (endast tillgängligt för vuxna)
Familjemedlemskap: 750kr per år (om alla bor på samma adress, oavsett ålder)
Europa: 350 SEK
Övriga världen: 400 SEK

KLICKA PÅ LÄNKEN: 

Gå till vår betalsida här »