Här finns all information gällande ansökan om hemmamatchbiljetter via supporterklubben. Ifall du har frågor går det bra att skicka ett mail till biljetter@tottenhamhotspur.se

Vi har nu fått information från engelska moderklubben THFC vad som gäller för säsongens tre första hemmamatcher – mot Everton, Arsenal och Brentford.

Sista ansökningsdag 1/7 klockan 17:00.

Ansökan öppnar måndag 24/6 klockan 08:00.

Notera att ansökan som kommer in till vårt mailkonto innan 08:00 kommer inte att räknas.

Ansökningar som saknar fullständig information med namn, medlemsnummer i Sweden Spurs samt engelska moderklubben (One Hotspur) kommer inte att räknas. Se över så att dina medlemskap är förlängda inför den nya säsongen!

Notera att man måste ha ett betalt medlemskap i engelska moderklubben (One Hotspur) för att kunna ansöka om biljetter via Sweden Spurs. Det räcker inte med att man bara har ett registrerat gratis Client Reference Number, CRN på engelska moderklubbsajten.

Nytt för denna säsong är att för matcher i kategori A, samt för sista matchen hemma, gäller att ansökan bara får innehålla ansökan om en biljett.

Dvs, man kan inte skicka in en ansökan om fler biljetter till dessa matcher utan måste skicka ett mail per ansökan.

Information om ansökningsperioder för övriga matcher uppdateras när vi har fått det från moderklubben THFC.

(Uppdaterat 2024-06-20)

De nu drygt 400 officiella supporterklubbarna har blivit tilldelade ungefär 700st biljetter totalt till varje hemmamatch i Premier League säsongen 2023/24. Sweden Spurs kan som max ansöka om 40 biljetter per match. Säsongen 2024/25 kommer Sweden Spurs kunna ansöka om biljetter till South Lower, på någon av block/sektion 251, 257 (Notera att dessa sektionen är safe standing och rekommenderas inte för yngre barn), 250 eller 258 och på East Lower, block/sektion 123. Skriv gärna på ansökan om ni helst önskar South Lower eller East Lower. Notera att man kan få biljetter till andra sektioner än dessa men Sweden Spurs kan bara ansöka om biljetter till två sektioner per match enligt instruktioner från THFC för att underlätta deras allokering av biljetter.

För säsongen 2024/25 är att det 7 ansökningsdatum istället för ett ansökningsdatum per match. De 7 olika ansökningsperioderna innehåller 2-3 matcher där man ansöker om biljetter till enskilda matcher inom perioden. Biljetterna säljs individuellt och inte som paket under perioden. Man kan bara ansöka om biljett till en match per ansökningsperiod. För mer information om biljetter och biljettpriser se THFCs hemsida.

Nedan kan ni se vilka datum som gäller för Sweden Spurs att skicka in ansökan. Du behöver skicka ansökan till biljetter@tottenhamhotspur.se absolut senast 17:00 (svensk tid) på Application Deadline datum nedan. Ansökningar efter denna tid kan inte garanteras att de kommer med!

OBS! Notera att man kan först ansöka om biljetter via Sweden Spurs tidigast en månad innan sista ansökningsdag före respektive ”ansökningsfönster” nedan! Se mer information om detta nedan i avsnittet Styrelsens förslag på inkomna motioner till årsmötet 2019. (Se detaljerad information längst ned på denna sida)

Opponent Match Date (Subject to change) Match Category Application DeadlineDate* Tickets on Account* Payment Deadline* OneHotspur+ och One Hotspur Member Sale Dates
Everton 24 aug B 1 juli ? ? 22 jul / 23 jul
Arsenal 14 sep A 1 juli ? ? 22 jul / 23 jul
Brentford 21 sep B 1 juli ? ? 22 jul / 23 jul
West Ham 19 oct B        
Aston Villa 2 nov B        
Ipswich 9 nov C        
Fulham 30 nov B        
Chelsea 7 dec A        
Liverpool 21 dec A        
Wolverhampton 29 dec B        
Newcastle 4 jan A        
Leicester 25 jan C        
Man Utd 15 feb A        
Man City 25 feb A        
Bournemouth 8 mar C        
Southampton 5 apr C        
Nottingham 19 apr B        
Crystal Palace 10 may B        
Brighton 25 may B        

Sweden Spurs kommer att få reda på antal biljetter som vi får innan övriga biljetter släpps till försäljning till medlemmar så även om man inte får biljetter via Sweden Spurs har man chansen att köpa direkt via THFC

Alla matchdagar kan ändras! Sweden Spurs ansvarar inte för ändringar i spelprogrammet. Normalt så brukar det gå att avboka biljett som är köpt via Sweden Spurs om matchdatum ändras. I normala fall väljer TV vilka matcher som sänds (vilket gör att ändringar av tid och eller matchdag sker) cirka fem veckor innan match. Håll koll på Premier Leagues hemsida vilka datum som gäller för TV att välja matcher att visa eller uppdateringar här på Sweden Spurs hemsida innan du bokar flyg och hotell.

När Sweden Spurshar fått tilldelning om antal biljetter kontaktar vi de som har fått, och tyvärr inte fått, biljetter. Sweden Spurs mailar sedan namn och medlemsnummer till THFC som laddar upp biljetten i en portal där Sweden Spurs sedan allokerar ut biljetterna till de medlemmar som har fått tilldelning. (Ett problem med portalen är att den inte hanterar bokstäver som inte finns i det engelska alfabetet och Sweden Spurs måste för närvarande meddela THFC som uppdaterar detta manuellt. Detta kan ibland leda till att de om t.ex har ett Ö i sitt efternamn inte kan se sin biljett på kontot när det är sagt att den ska vara där.) När Sweden Spurs har allokerat biljetterna i portalen får man ett mail från THFC med en länk till sitt OneHotspur-konto och det är då upp till varje individuell medlem som har fått tilldelning att logga in på sitt OneHotspur-konto och betala biljetten direkt till THFC. Betalar man inte biljetten i tid kommer THFC att ta bort den från sitt digitala pass (som är det som man har laddat biljetten på i sin mobil) och man kommer inte in på arenan. Ni hittar senaste betalningsdatum per match ovan i samband med ansökningsdatum. Biljetten är digital och du laddar ner den på din mobiltelefon som scannas vid ingång till arenan. Mer information om digitala biljetter hittar du här.

Gå till My Account och klicka på Account History på höger sida. Där kan du se länkar där det står ”You were assigned to 1 item on DD/MM/YYYY, HH:MM”. Om du klickar på länken får du upp information om vilken plats du har på WHL. Denna information är bra att ha med sig på matchdag. OM du inte kan se din biljett så måste du höra av dig till Sweden Spurs (biljett@tottenhamhotspur.se) i god tid innan du åker över till London för att vi ska kunna hjälpa till.

Eligibility for Concessionary priced Match Tickets
Senior: Over 65 years old. 65 years or over on 12 August 2023
Young Adult: Under 22 years old. 21 years or younger on 12 August 2023
Senior: Over 65 years old. 65 years or over on 12 August 2023

 

Övrig information gällande ansökan om biljetter

Kravet för att köpa biljetter via Sweden Spurs är att alla i ansökan som ska ha biljett är betalande medlemmar i Sweden Spurs samt OneHotspur (Det går inte med medlemskap som kostar £10 eller om man bara registrerar ett gratis CRN, Client Reference Number, för då går det inte att allokera ut biljetten på medlemsnumret.) Anledningen är att biljetten laddas på medlemskapet från THFC OneHotspur samt att THFC har som krav på Sweden Spurs att vi bara förmedlar biljetter till våra medlemmar. Länk till engelska THFC OneHotspur medlemskap och om att
Bli medlem i Sweden Spurs

Skicka ansökan till biljetter@tottenhamhotspur.se eller fyll i ansökningsformuläret nedan. Om ni önskar en speciell läktare så skriv det i ansökan. Vi kan dock inte garantera att ni får biljetter på önskad läktare. Skriv även i ansökan ifall om någon som söker faller inom kategorierna med lägre pris och om ni önskar sektion där det finns möjlighet att köpa biljetter till reducerat pris.

Beställning av matchbiljetter

  • Om fler än ett, separera med kommatecken
  • Om fler än ett, separera med kommatecken

Notera att om man i n t e lyckas få tilldelning av biljett via oss på Sweden Spurs, så kan man mest troligt köpa direkt via THFC’s hemsida tottenhamhotspur com (men då svårare att hitta flera platser precis bredvid varandra).

Om man har ansökt om biljetter via Sweden Spurs men inte fått tilldelning så finns det andra sätt att köpa biljetter till Tottenhams hemmamatcher. Sweden Spurs får alltid veta tilldelning av biljetter innan de släpps till försäljning på THFCs hemsida så om man inte får biljett via Sweden Spurs ska man inte ge upp hoppet!

Du hittar all information om biljetter här.

När alla biljetter är slutsålda öppnar THFC upp Ticket Exchange och Ticket Share där säsongskortsinnehavare har möjlighet att, antingen lägga ut sin biljett till försäljning på samma sida som man köper vid biljettsläpp för medlemmar, eller föra över sin biljett till en annan medlem i OneHotspur. Mer info hittar du här.

Om man inte är medlem i OneHotspur men ändå vill köpa biljetter finns det en lista på auktoriserade återförsäljare här.

Det är den enskilde medlemmens eget ansvar att följa de rekommendationer som gäller för inresa till England, och återresa till Sverige.

Alla som ansöker om biljetter godkänner att vi skriver ut namn på hemsidan om vem som har ansökt.

——

Styrelsens förslag på inkomna motioner till årsmötet 2019
Motionärerna tar upp en fråga som styrelsen den senaste tiden arbetat mycket med. Särskilt efter återflytten till nya hemmaarenan och den följande osäkerhet för ansökningar och tilldelning utav biljetter vilket har inneburit att Sweden Spurs fått svårt att fullt få det antal sökta biljetter till populära matcher. För att lösa detta beslutade styrelsen i mars att införa lottning av biljetter då ansökningarna översteg tilldelningen. Inte minst utifrån rättvisa och möjlighet för alla medlemmar att kunna söka och köpa biljetter genom Sweden Spurs.
Styrelsens förslag till lösning av problemet motionärerna tar upp är att Sweden Spurs istället för lottning anpassar sig efter THFCs ’’ansökningsfönster” där man inför varje ’’fönster” kan börja ansöka 1 månad innan sista ansökningsdag och där tillämpa principen först till kvarn.
Ansökningar ska vara via mail till biljetter@tottenhamhotspur.se eller via hemsidan. Sweden Spurs kommer att kommunicera vilket startdatum som gäller för varje ’’fönster” på var hemsida så fort alla ansökningsdatum släpps av THFC Ansökningar innan startdatum är inte giltiga. Ofullständiga ansökningar är inte heller giltiga.
Styrelsen föreslår dessutom att man får ansöka om max 1 biljett per medlem och ansökningsfönster. Om man har blivit tilldelad 3 biljetter under en säsong får man enbart fler biljetter ifall Sweden Spurs får tilldelning till alla som ansöker till den aktuella matchen. Det vill säga att har man fått tilldelning av 3 biljetter och ansöker för ytterligare matcher där Sweden Spurs inte får alla biljetter vi har ansökt om får man inte biljett till den matchen.
Med detta anser styrelsen till årsmötet att motionerna anses vara besvarade. Dessa förändringar kommer att börja gälla säsongen 2020/21. Årsmötet beslutade i enlighet med styrelsen förslag.