Följ med THSS till London för Tottenham v Man City Lördag 14 April!

Vi har fått klart med 100 biljetter till matchen mot Manchester City  som spelas 14/4 på Wembley! Tänk på att speldatum kan komma att ändras när ni bokar flyg och hotell. Som vanligt gäller att alla som åker med är medlemmar i både THSS och THFC OneHotspur. Är man under 18 år måste man resa i sällskap med målsman.

THSS kommer inte att boka upp hotellrum utan det får var och en hantera själv. Men om det är någon som reser ensam och vill dela rum för att få ner kostnaden kan ni höra av er till resor(at)tottenhamhotspur.se så försöker vi att hjälpa till med att hitta en rumskamrat.

På sidan för biljettansökningar kan ni se vilka som har anmält sig till resan.

Vi kommer att skicka ut information om vad som ska betalas för biljetterna på mail till er som har beställt. Det kan dröja upp till en vecka innan match innan ni kan se er biljett på ert konto. Det är viktigt att ni hör av er till biljetter(at)tottenhamhotspur.se INNAN ni åker till London ifall ni inte kan se er biljett på kontot.

Om ni har frågor är det bara att skicka ett mail till resor(at)tottenhamhotspur.se så svarar vi så fort vi kan.

Nu är det snart dags att åka till London för att se Tottenham möta Manchester City på Wembley.  THSS arrangerar en utflykt till träningsanläggningen på förmiddagen för den som vill följa med.
 
Vi kommer att åka till träningsanläggningen och se U18 matchen mot Arsenal. Matchen börjar kl. 11.00. Vi måste ta tåg från Liverpool Street kl. 09.45 och sedan gå ca 20 min till anläggningen. Efter matchen går vi till den lokala puben och äter lunch. När vi ätit är det upp till var och en att göra som de önskar. De som önskar åka på en Championship match så finns följande kl.15.00 QPR spelar mot Preston och Fulham möter Brentford. I League One spelar Charlton-Scuntorpe och MK Dons-Doncaster.
 
Thomas Erlandsson och Lars Hansson kommer att stå på Liverpool Street från ca 09.15-09.30 och vänta på er som vill följa med till träningsanläggningen för att se U18.
 
Se till att ni har ett laddat Oyster kort eller annan biljett som tar er till Turkey Street och tillbaka eller till White Hart Lane. Vi kommer troligen på vägen tillbaka göra ett besök på nya WHL för att se hur det ser ut. Behöver ni komma i kontakt med oss så ring Thomas Erlandsson på 070-6590741. Innan resan kan ni maila på ekonomi(at)tottenhamhotspur.se
 

COYS

/Reseledningen via Sverker ”Svucka” Otterström