Dags för höstens medlemsresa! Medlemsresan blir helgen 12 – 13 nov med matchen mot Leeds lördagen 12 nov (preliminärt lokal tid nu 15.00 men kan komma att ändras). Vi har fått 50 biljetter och fördelning sker i tur och ordning utifrån inkommen anmälan (om överteckning försöker vi om möjligt lösa fler). Gör din anmälan i enligt med instruktionerna på THSS hemsida under Resor – Biljettansökningar (https://www.tottenhamhotspur.se/resor/bestallda-biljetter/). Anmälan måste vara inkommen senast 13 sep 2022 kl.17 för att komma med då uppgifterna måste till THFC den dagen.

Som tidigare bokar var och en sin flygresa och boende. Men reseledningen bor vid Kings Cross så deltagare på resan får uppgifter om hotell om du vill boka och bo på samma ställe. Samt om du reser ensam och vill dela rum hör av dig till resor@tottenhamhotspur.se så försöker vi att hjälpa till att hitta rumskamrat. Tänk på vid bokning utav resa och boende att matchstart och dag kan komma att ändras så se till boka upp hela helgen. Reseledningen kommer att erbjuda ett program med olika typer utav aktiviteter under helgen förutom själva matchen. För de som vill vill träffa andra ifrån THSS och delta.

Som tidigare gäller att alla som åker måste vara medlemmar i både THSS och THFC (One Hotspur). Är man under 18 år måste man resa i sällskap med målsman. På hemsida under biljettansökningar kommer ni uppdaterat se vilka som har anmält sig till resan. Vi kommer också att skicka ut information om kostnaden som ska betalas för biljetterna till anmälda. Tänk bara på att det kan dröja upp till en vecka före match innan biljett syns på ditt One Hotspur konto eller i appen. Det är viktigt att ni hör av er till biljetter@tottenhamhotspur.se INNAN ni åker till London ifall du inte ser biljetten.

Förutsättningar för både match och villkor för resor överhuvudtaget till Storbritannien kan komma att ändras utav myndigheter (och THFC). Det är i så fall inget vi i THSS kan ta ansvar för utan varje medlem har egen skyldighet att säkerställa att man uppfyller gällande krav vid resetillfället. Vi kommer att bistå alla deltagare med mer information om program, krav och annat löpande. Om frågor skicka email till resor@tottenhamhotspur.se så svarar vi så fort vi kan.

Vi ses i London och N17 i november!

COYS,

Reseledningen i form av Gunnar, Urban, Jenny och Peter