THSS medlemsresa blir helgen 21-22 oktober med match mot Fulham lördagen 21 oktober (preliminärt lokal tid kl.15.00 men kan komma att ändras). Vi har löfte om 50 biljetter och fördelning sker utifrån när inkommen anmälan (om överteckning försöker vi om möjligt att lösa fler biljetter). Gör därför anmälan snarast i enligt med instruktioner på THSS hemsida under Resor – Biljettansökningar (https://www.tottenhamhotspur.se/resor/bestallda-biljetter/). Anmälan öppen nu och måste vara inkommen 13 augusti 2023 klockan 17:00 för att komma med då uppgifterna måste in till THFC då.

Var och en bokar flygresa och boende. Reseledning bor vid Kings Cross och resenärer får uppgift om hotell (ifall du vill bo på samma ställe). Om du reser ensam och vill dela rum så hör av dig till resor@tottenhamhotspur.se så försöker vi hjälpa hitta rumskamrat. Viktigt att tänka på vid bokning av resa och boendet är att matchstart och dag kan komma att ändras så boka upp London hela helgen. Program med aktiviteter under helgen förutom matchen kommer att finnas. Vi kommer även skapa en Facebook-grupp för de som åker och vill hålla kontakt med andra resenärer.

Förutsättning att delta på resan är att alla som åker med är medlemmar i både THSS och THFC (One Hotspur). Är du under 18 år måste du resa i sällskap med målsman. På hemsidan under biljettansökningar kommer uppdateras vilka som har anmält sig till resan. Vi kommer skicka ut relevant information om programmet under helgen, hur att betala biljett m.m. via mail till anmälda. Tänk på att det kan dröja upp till en vecka före matchdagen innan biljett syns på ditt One Hotspur konto eller i Wallet-appen. Det är viktigt att ni hör av er till biljetter@tottenhamhotspur.se INNAN ni åker till London ifall inte har fått biljett på kontot eller i app.

Förändringar för match inklusive inresa till Storbritannien kan ändras utav myndigheter (och THFC) och är i så fall inget THSS kan ta ansvar för. Utan varje medlem har egen skyldighet att säkerställa att man uppfyller gällande resekrav. Men vi kommer självklart att bistå alla resenärer med information ni kan behöva löpande. Samt vid frågor e-maila resor@tottenhamhotspur.se så försöker vi svara så fort vi kan.

Vi ses i London och N17!

Reseledningen Gunnar, Jenny och Peter