Nu är det snart dax för resa och slutbetalning måste vara THSS tillhanda omg.

Anmälan gör ni till resor@tottenhamhotspur.se där ni skriver in ert fullständiga namn, medlemsnummer i THSS samt medlemsnummer i OneHotspur.

Priset är 2.900:- för medlemmar i både OneHotspur och THSS. De som bara är medlemmar i THSS betalar 3.400:-.

För detta får jag 3 nätters boende i dubbelrum på hotel Tavistock, frukost, matchbiljett samt en måltid med en levande legend. Vem detta blir är idagsläget ej klart.

Handpenning (som inte betalas åter vid återbud) på 900:- skall vara betald senast den 3 augusti till THSS Bankgirokonto 312-0607. Slutbetalning skall sitta på kontot den 15 september.

Reseledningen består f.n. av Håkan Jönsson som är ansvarig boende och biljettbokning. Johan Jonsson och Fredrik Olsson som är evenemangsansvariga på matchdagen samt Peter J Borg som tar hand om alla anmälningar till resan.

Som tidigare nämnts så är detta den 16:e THSS-resan och reseledningen är vana att hantera detta evenemang. Är det första gången som du skall med så hjälper vi dig att komma till rätta med saker och ting, fixar rumskompis etc.

Viktigt. Tänk på att ni ser över era privata reseförsäkringar. THSS har ingen gruppförsäkring om något händer.

Ytterligare info kommer på denna sida löpande samt under medlemstråden som handlar om denna resa.

Gör slag i saken och anmäl dig redan nu.

HUR TAR JAG MIG TILL HOTELLET?

Vi bor på hotel Tavistock i Bloomsbury, nära Russel Sq. Ni som flyger till Heathrow tar tunnelbanan direkt till Russel Sq.Från Gatwick så är det tåg till Victoria, sen tunnelbana till Green Park där ni byter till Tunnelbanan som går till Russel Sq.Från Stanstead. Ta tåget till Tottenham Hale. Tunnelbana därifrån till Finsbury Park (två stationer) där ni byter åker till Russel Sq.

Linjen som går till Russel Sq heter Victoria.Väl framme vid Russel Sq tar ni till vänster när ni kommer ut och går fram till Bedford way/Place (100 m). Ta till höger, passera Royal National hotel samt London pub. På gaveln av detta kvarter ligger Tavistock.
Läs allt om att resa till och i London här i THSS egen reseguide

Frågor om resan kan ställas till resor@tottenhamhotspur.se eller på tråden som handlar om resan som finns under THSS medlemsforum.