Nästa medlemsresa till London blir under våren 2013, närmare bestämt helgen 3-6 maj. Solsken kortbyxor och sneakers! Premier League-nygamlingen Southampton står på matchprogrammet. Vi har 100 biljetter till THSS.

Intresseanmälan gör ni till resor@tottenhamhotspur.se där ni skriver in ert fullständiga namn, medlemsnummer i THSS samt medlemsnummer i OneHotspur. 

Detaljer om resan publiceras löpande här och under FORUM-tråden för medlemmar.  Du kan gå in här i medlemsforumtråden .
Kostnaden är 2.900:- för de som är medlemmar i både svenska THSS och engelska OneHotspur ) respektive 3.400:- för de av er som endast är med i THSS.

Handpenning på 1000:-  återbetallas inte vid ett ev. avhopp. Slutbetalningen skall sedan vara inne på kontot senast den 1 april.

Vi kommer inte bo på hotel Tavistock som vi brukar. Vårt Nya hotell heter MIC Hotel & Conferece Center på 81 – 103 Euston Street. Det ligger en minut från Euston Tunnelbana och elva minuter från Kings Cross.

Reseledningen består f.n. av Håkan Jönsson som är ansvarig för bokning av hotell och matchbiljetter. Utöver Håkan tillkommer fler personer från Resegruppen som blir evenemangsansvariga på matchdagen samt Peter J Borg som tar hand om alla anmälningar till resan.Detta är den sjuttonde London-resan i supporterklubbens regi och reseledningen är vana att hantera detta evenemang. Är det första gången som du skall med så hjälper vi dig att komma till rätta med saker och ting, fixar rumskompis etc. 

Viktigt. Tänk på att ni ser över era privata reseförsäkringar (kan göras via hemförsäkringsbolag eller ev via det betalkort/bankföretag ni använder). THSS har ingen gruppförsäkring om något händer.

Biljetterna bokas dagarna efter den 1 jfebruari 2013 och därefter är det svårt att få tillgång till ev. fler biljetter än de som vi bokat.

Gör slag i saken och anmäl dig redan nu. Kommentarer, frågor och synpunkter kan du läsa/skriva om här i medlemsforum vårresa 2013

Hälsningar Resegruppen i THSS
Håkan Jönsson, Johan Jonsson, Peter J Borg, Fredrik Olsson