THSS-golfen i Enköping den 26 september.

Vi hälsar dig THSS-vän välkommen till en heldag eller weekend i Enköping med golf och goda vänner. Precis som vanligt har vi bokat upp och fått bra pris på First Hotel Park Astoria i Enköping. Du som inte golfar är självklart välkommen att medverka som caddie eller supporter.
Golfen spelas för 6:e året och som vanligt går den av stapeln i Enköping. Tidigare har vi 5 olika vinnare och vi räknar givetvis med att fjolårets vinnare Mark Falco kommer åter och försöker försvara sin titel. Allt hänger på om Spurs får hemmamatch denna lördag och han måste jobba på WHL.***
För dig som är golfare så kostar detta 350:- + ev hotell c:a 750:-/rum och natt. För 350:- får du greenfee, rangebollar, kaffe o macka på morgonen, korv och kaffe efter 9 samt en bira eller annan dryck och pyttipanna som middag på em innan prisutdelningen. Anmälan görs med namn, hemmaklubb, golfID samt handicap till peterjborg57@gmail.com. Viktigt!
Ickegolfare kan köpa in sig på ovanstående exkl golfen för c:a 250:-
Inbetalning görs till samma ställe där ni betalar medlemsavgiften.SWISH: 123 155 7826 (THSS).

Bankgiro nr: 312-0607 (THSS).

Om allt stämmer så kommer ***förutom Mark Falco, Mickey Hazard, Graham Roberts samt Steve Sedgley + ev. Någon mer överraskning att medverka i tävlingen. De räknar med att bo på samma hotell som oss fredag till söndag.
Vi behöver hjälp av 2-3 funktionärer med Calle von Sydow som boss samt 4 – 60 caddies. Hör av er till ovanstående mailadress. Vi räknar givetvis att alla 60 platser vi har till golfen går åt, så tveka inte med er anmälan. Redan nu är 6 platser borttingade.
Vi kommer att spela poängboggy individuellt samt lagtävling 3-mannalag. Och vi får hoppas att vi  lottas till en bra bortamatch på lördag em. klockan 16:00. Då blir allt perfekt
Ni som kommer på fredag resp stannar från lördag till söndag kommer att bli väl omhändertagna.
Välkomna till Enköping hälsar tävlingsledningen gm Peter J Borg. Frågor går också att ställa genom ovanstående adress.
COYS

/Peter J Borg