Spurs-tipset är en tävling som supporterklubbmedlemmar i Sweden Spurs får delta i. Man tippar resultatet i varje match under säsongen och tilldelas poäng efter resultat och vinnare. Vi kommer att lägga till cupmatcher under säsongens gång så det gäller att hänga med så att ni inte missar att tippa!

Förstapriset i den totala säsongstävlingen för säsong 2024/25 delas ut efter säsongens slut Maj 2025. Priset är en plats på supporterklubbmedlemsresa till London.
I priset ingår 1 fotbollsmatchbiljett, 2 nätter i delat hotellrum samt eventuell Spurs-legendträff eller liknande evenemang (flygresa ingår ej, max ersättning 4000 kr). Priset är giltigt i två år. Andrapriset är ett presentkort på 600 kr som kan användas till vad som helst som Sweden Spurs kan erbjuda. T ex kaffemuggar, eller medlemsavgifter för kommande säsonger. Priset är giltigt i två år.

Månadsvinnaren: Varje månad utses en vinnare som vinner ett presentkort på 600 kr som kan användas till vad som helst som Sweden Spurs kan erbjuda. T ex produkter från vår kommande Sweden Spurs-shop i höst eller medlemsavgifter för kommande säsonger. Priset är giltigt i två år. (OBS! Månadsvinnare utses endast om det spelas fyra matcher eller mer i månaden.)

Regler
* Du måste vara aktiv betalande medlem i Sweden Spurs. 

* Du skall tippa rätt slutresultat.

* Du får poäng enl. följande: 1 poäng om du tippat rätt gjorda mål för ett av lagen. 2 poäng om du har rätt vinnare alt. oavgjort. 3 poäng om du har rätt vinnare samt rätt gjorda mål för ett av lagen. 4 poäng om du har rätt resultat.

* När månadsvinnaren skall utses och fler har lika poäng så vinner den som har tippat närmast antal gjorda mål som Tottenham gjort. Samma regler gäller när vinnaren sett över hela säsongen utses. 

* När det gäller cupmatcher är det 90 min som gäller dvs inga förlängningar.

* Domare för tipset är Jenny Boström från supporterklubbens styrelse.

Månadsetappvinnare säsong 2024/25:

AUGUSTI 2024:

SEPTEMBER 2024: 

OKTOBER 2024: 

NOVEMBER 2024: 

DECEMBER 2024: 

JANUARI 2025: 

FEBRUARI 2025: 

MARS 2025: 

APRIL 2025: 

MAJ 2025: 

VINNARE AV TOTALA THSS-TIPSET SÄSONG 2024/25: 

SILVER, TOTALT:

Du måste vara inloggad för att kunna deltaga och se statistik i denna tävlingsomgång.
Du måste vara inloggad för att kunna deltaga och se statistik i denna tävlingsomgång.