Inför mötet mellan Stoke och Spurs på söndag svarar Nick Pugh här på frågor om sitt lag.

Nick Pugh är född i Stoke-on-Trent och har varit Stoke Supporter i 40 år. De senaste 23 åren har Nick bott i Sverige och skriver nu för Stoke City på Svenska Fans.

1. Hur har er säsong varit så här långt?

Med fem förluster på sju matcher kan man inte vara så jätteglad, men vi slog Aston Villa och fick poäng på Anfield och vi har inte fått storstryk så här långt. Förmodligen spelar vi den minst attraktiva fotbollen i Premier League. Vi litar alldeles för mycket på Rory Delaps långa inkast och hoppas att vår lynnige Ricardo Fuller kan hitta på något själv, men visst är det kul att möta lag som Spurs istället för Doncaster Rovers.

2. Hur är läget inför matchen?

Än så länge har Stoke haft ett underbart stöd av hemmapubliken men om det inte blir fler vinster snart kan det vända. Smekmånaden börjar ta slut…
När det gäller spelarna kommer förhoppningsvis Fuller tillbaka i tid från landskampsspel med Jamaica. Han är helt klart vår bäste spelare men hans värsta egenskap är hans temperament. Liam Lawrence kommer förmodligen att missa matchen eftersom han trillade över sin hund. (ofattbart men sant!) Vårt dyraste nyförvärv Dave Kitson från Reading trivs inte i klubben och samtalar redan med tränaren, Tony Pulis, om sin framtid. Målvakten Thomas Sörensen är dock troligen tillbaka efter sjukdom.

3.Hur är den allmäna uppfattningen om Spurs bland era supportrar?

Spurs bör vara ett av de bästa lagen i Premier League efter "The top Four" men som vanligt är de en besvikelse. Föreningen är ett mysterium. Spurs har alltid varit ett spelande lag och jag kan förstå att folk börjar följa dem, men ni har inte vunnit ligan sedan 1960/61 och med det spelarmaterial ni har haft under åren bör ni vara besvikna. Spurs har visserligen alltid varit ett bra cuplag och när jag såg er slå Chelsea i ligacupfinalen i våras tyckte jag att ni hade ett riktigt bra lag på gång. Men…Berbatov visade inga lagkänslor och försvann och Mr. Tottenham, Robbie Keane, såldes till Liverpool, de två är inte lätta att ersätta.

4.Vilken/vilka Spurspelare fruktar ni mest?

Jag gillar Gareth Bale. De gånger jag sett honom gör han aldrig en dålig match. Huddlestone är en duktig passningsspelare men kanske en aning långsam. 2005/06 tyckte jag Lennon var en av de mest spännande spelare i Premier League men han har stannat i utvecklingen. Woodgate gillar jag också men Dawson verkar opålitlig och dessutom är jag osäker på er nye målvakt. Darren Bent är inte i samma klass som Berbatov/Keane men med den truppen ni har är det en bedrift att ligga sist i Premier League.

5. Hur tror du säsongen kommer att sluta för båda lagen?

Spurs kommer att klättra, frågan är om det är med Ramos eller inte. Alla i er trupp skulle platsa i vår förstaelva. För båda lagen är det en viktig match, om Stoke får stryk blir det lätt att spelarna och supportrarna tappar tron och får Spurs stryk kan Ramos köpa en enkel biljett tillbaka till Spanien.

6. Vad tror du att matchen slutar?

Hur det slutar? Jag tror tyvärr att ni tar säsongens första vinst, men jag är världens största pessimist. Haha.

Vi tackar Nick Pugh så mycket för svaren och hoppas att hans tips slår in.