Nästa person i serien blir exil-norrlänningen Johan.

namn/ålder?

Johan Öberg, 38 år.

bor/familj?

Bor i Årsta ( precis söder om södermalm i Stockholm ), är ursprungligen från Luleå, flyttade till Stockholm -96. Gift och har en dotter.

jobbar med?

Jobbar som sjukgymnast i Södertälje.

När och varför blev det Spurs för din del?

Började hålla på Spurs tack vare farsan, han är en trogen spurssupporter sedan 60-talet. Jag fick ett helt matchställ när jag var åtta år och efter det har det bara varit Spurs i hjärtat!

Vilka är dina favoriter genom tiderna`?

Mina favoriter genom tiderna; det har blivit många genom åren; Gary Mabbutt, Hoddle, Gazza, Ginola. I dagens Spurs så är det framförallt Ledley King, Lennon och nu lilla trollkarlen Modric som jag känner lite extra för.

Någon favoritmatch du minns?

Eftersom vi vinner titlar relativt sparsamt så får jag säga senaste vinsten i Carling Cup; både finalen mot Chelsea och semin mot Arsenal är minnesvärda matcher!

Har du sett Spurs live någongång?

Jag har varit på WHL fyra gånger-02 Spurs-Leeds 2-0 ( Teddy, Keane ), -04 Spurs-Liverpool 1-1 ( Defoe ), -08 Spurs-Everton 0-1 ( tror det var lille Pienaar via Corluka ) och med THSS -09 mot Stoke och en värdelös 0-1 förlust. Jag har alltså 1-1-2 än så länge live på WHL och vill gärna få en tvåa till i vinstkolumnen när jag åker med THSS mot Pompey.

Det håller jag med om…jag har inte sett Spurs vinna sedan 1995 så jag vill också få en tvåa i vinstkolumnen mot Pompey….

Vad tycker du om spurs.se? Vad kan bli bättre?

Spurs.se är i grund och botten mycket bra. Resorna är ju helt enkelt kanon, bra pris också! Har ej funderat så mycket på förbättringar, ska ta mig en tankeställare! Jag upplever att det som jag vill ska fungera, fungerar bra.

Någon favoritskribent på forumet?

Jan Juhlin är rolig att läsa! Rikard Redin gjorde ett gediget jobb med "Team of the decade", keep it up!!

Andra intressen förutom Spurs?

Förutom Spurs så bankar mitt hjärta hårt för Luleå Hockey. Som Spurs och Lule supporter har jag blivit härdad med åren, vi vinner inte titlar så ofta men fan va skönt det är när det sker!

Har du idrottat själv?

Är "gammal" keeper och spelat på divison två nivå som bäst! Insåg min begränsning och nu "helar" jag fotbollsspelarna istället!

Har eller har du funderat på en Spurs-tatuering?

Spurs är tatuerat i mitt hjärta så det behövs ej på huden!

Något favoritställe i världen du vill rekommendera?

Har en förkärlek för Paris ( frugans syster bor där ), staden har allt och lite till och ligger hyfsat nära Stockholm!

Slutligen…. Vilken valfri person i historien skulle du vilja käka lunch med??Motivera gärna ….

Elvis Presley – var det sant att han bara gökade med Priscilla en gång och fick fullträff direkt? Skämt åsido, tänk och få käka med "The King", sorry Ledley!

Tack Johan för att du tog dig tid och svarade på frågorna, vi ses på White Hart Lane i vår och jobbar in en trepoängare…