OBS**** Resan är redan fullbokad. De som anmäler härefter är på reservlistan. Vi tar emot 10 st på reservlistan OBS****

Vi har av THFC nu fått klart om en tilldelning utav 40 biljetter till matchen mot Sheffield United den 9 nov kl. 15 (GMT). Som alltså blir höstens medlemsresa. Anmälan görs som normalt enligt instruktioner på hemsidan under Resor – Matchbiljetter. Dock snarast och senast den 22 aug (då vi måste skicka in uppgifterna då). Det är först till kvarn som gäller!

Tänk på vid bokning av resa och boende att matchstart och dag kan komma att ändras så boka upp hela helgen. Som vanligt gäller att alla som åker med är medlemmar i både THSS och THFC OneHotspur. Är man under 18 år måste man resa i sällskap med målsman.

Då THSS inte bokar boende gör var och en detta själv. Om du reser ensam och vill dela rum för att få ner kostnaden kan ni höra av er till resor(at)tottenhamhotspur.se så försöker vi att hjälpa till med att hitta en rumskamrat.

På sidan för biljettansökningar kommer ni att se vilka andra som också har anmält sig till resan.

Vi kommer att skicka ut information om vad som ska betalas för biljetterna till de er som har anmält sig. Tänk bara på att det kan dröja till en vecka före matchen innan ni ser biljetent på ert One Hotspur konto. Det är viktigt att ni hör av er till biljetter(at)tottenhamhotspur.se INNAN ni åker till London ifall ni inte kan se biljetten på kontot. Om ni har frågor är det bara att skicka ett mail till resor(at)tottenhamhotspur.se så svarar vi så fort vi kan.

Reseledningen kommer sätta ihop ett program för helgen med olika typer av aktiviteter för de av er som vill delta. Troligen och i delar tillsammans med våra norska och isländska supporterkamrater som också kommer att ha denna match som supporterresa. Mer information kommer löpande samt för de som anmäler sig. Så skynda på att göra det så ses vi i London ihop!

COYS,

Reseledningen Gunnar och Urban