Idag fick vi besked av THFC att vi exklusivt kan öppna för THSS-medlemmarna att skicka in matchbiljettansökningar till Spurs tre första hemmamatcher. Men det är bråttom! Deadline för er att få in ansökningar till oss är redan 10 Juli kl 17.00

Följ länken för att hitta anmälningssidan (LÄNK):

Det gäller alltså Spurs hemmamatcher mot Manchester United Lördag 19 Augusti, Sheffield United Lördag 16 sSeptember samt Liverpool Lördag 30 september. Högklassiga matcher redan i starten av Premier League, det blir något att bita i för Big Ange och spelarna.

Det är tajt tidsram på detta första biljettsläpp, vi behöver ha in anmälningar redan senast måndag 10 juli! 17.00

Allt eftersom vi får reda på nya datum för biljettsläpp kommer vi publicera dem här på THSS hemsida.

OBS! För att ansöka om biljetter måste du vara medlem i THSS samt One Hotspur!

Vi hoppas få se många svenskar i London kommande säsong!

COYS!

Styrelsen genom Jenny Boström