Höstens resa är till matchen mot Aston Villa söndag 1 november till tisdag 3 november och vi har revansch att utkräva sedan den snöpliga förlusten på vårens medlemsresa. Då vi har haft problem med hotellet som vi bokade är vi tvungna att korta resan med en natt men vi är några stycken som kommer att boka natten mellan lördag och söndag separat på Tavistock Hotel för att gå några hundra meter till Royal National på söndagen. Hör av er till reseledningen (resor@tottenhamhotspur.se) om ni har några frågor!

Sista anmälningsdag är 27 augusti
Anmälan sker genom att skicka namn, medlemsnummer i THSS och Clientnummer i OneHotspur på alla som ska med till resor@tottenhamhotspur.se
27 augusti skall handpenning på 1.000:- sitta på THSS konto (Bankgiro 312-0607, via kortfunktionen eller via Swish på nummer 123 155 7826)

Hela kalaset kommer att kosta cirka 2.400 och skall vara slutbetalt den 30 september.

Resan sker söndag den 1 november –  till 3 november 2015
Krav är medlemskap i THSS samt THFC OneHotspur (Bronze eller Lilywhite) samt att man är 18 år fyllda.
Barn/ungdom under 18 år måste ha minst en vuxen som reseseällskap.

Följande ingår i priset
2 nätter del i dubbelrum
Full Engelsk frukost
Matchbiljett

Följande ingår INTE
Flygbiljett
Medlemsskap i THSS,
Medlemsskap THFC  ”One Hotspur”
Reseförsäkring

Vi kommer att bo i twin rooms på Royal National som ligger i närheten av Russell Square och ni som har varit med några gånger känner väl till området som är lite mer centralt än de senaste resorna när vi har bott vid Aldgate East. Länk till hotellet

Reseledningen består f.n. av:

  • Sverker ”Svucka” Otterström
  • Thomas Erlandsson
  • Fredrik Olsson
  • Peter J Borg

Det är inte så mycket att fundera på! Skicka in anmälan senast 27 augusti (till resor(at)tottenhamhotspur.se ) och betala handpenning så får du vara med och njuta av en härlig resa till London tillsammans med andra tokiga Spurs-fans.

Ytterligare info kommer löpande innan avfärd.

Vi ses i London i november!

COYS

/Reseledningen

PS. Vi blev 53 till slut på årets höstresa