Information om vårens medlemsresa

Hasthag för er som vill lägga upp saker på sociala medier #thsstotwba16

Nu ska alla kunna se sina biljetter på ert OneHotspur konto. Logga in, gå till My Account och klicka på Account History för att se er plats. Om det är någon som inte ser sin biljett så hör av er till resor(at)tottenhamhotspur.se

Tyvärr åkte Tottenham ut ur FA cupen men det finns en liten ljusglimt i mörkret då vi helt plötsligt kan ”arrangera” en vårresa. Vi skriver ”arrangera” då vi denna gång inte kommer kunna att hjälpa till med att boka hotell. Reseledningen kommer att bo på Royal National och det vore kul om flera som vill åka på denna match vill bo där också. Om det är någon som reser ensam som vill följa med och vill ha hjälp med att hitta en rumskamrat kan vi försöka att hjälpa till att förmedla detta och eventuellt hjälpa till med hotellbokningen.

Vi kommer inte ha möjligheten att arrangera en legendmiddag men ska försöka med att hitta på andra saker som vi kan göra tillsammans, för de som vill. Tänk på att matchen fortfarande kan ändra speldag fram till cirka fem veckor innan när ni bokar flyg och hotell!

Skicka anmälan till resor(at)tottenhamhotspur.se med namn, medlemsnummer i THSS och THFC OneHotspur så snart som möjligt om ni vill följa med och heja fram Tottenham till en framskjuten placering i ligan tillsammans med andra från THSS.

Vi är 59 som har biljett till matchen mot WBA. Jag har inte skickat in namnen till THFC än så det dröjer ett tag innan man kan se sin biljett på hemsidan. Vi har 39 biljetter på South Lower och 20 på East Lower. Vi kommer att skicka ut information angående betalning när vi vet priset i svenska kronor för biljetterna.

Det finns en biljett kvar på South Lower (160409). Skicka mail till resor(at)tottenhamhotspur.se om ni är intresserad av den.

Har ni frågor eller funderingar är det bara att höra av sig på mail!

COYS

/Reseledningen

PS. Surra gärna om resan på vårt reseforum!