Vi kör vidare med Daniel Strand från Falun. Även kallad "deandanil" på forumet. Mycket nöje!

1.Namn/Ålder

Daniel Strand. Jag fyller 29 i höst.

2. Bor/Familj

Jag bor med min sambo Ulrika och vår son Isak i en nyinköpt villa i Falun.

3. Arbete/Studier

Jag jobbar skift som driftoperatör på Grycksbo Pappersbruk. Jag hade tänkt jobba där en stund i väntan på mer studier, men nu har jag varit där i 7 år och trivs faktiskt bra!

4. Varför började du hålla på Spurs?

När jag i början på 80-talet fick upp ögonen för fotboll så var min far, som är Spursfan sen tidigt 60-tal, snabb att påpeka att Tottenham var laget som gällde. Trots att 97.4% av min bekantskapskrets håller på en massa otäcka röda lag så höll jag fast vid Spurs med en dåres envishet.

5. Bästa match med Spurs du sett? alt sämsta?

Den bästa match jag sett live var 1-1 matchen mot Arsenal på WHL 2002, stämmningen och inramningen under en Nordlondonderby måste bara upplevas! Zieges frispark..mm.

Andra höjdarmatcher som jag sett på TV och som ploppar upp nu är 2-0 matchen i FA-cupen mot Leeds för ett antal år sedan när Anderton gör att drömmål och när Ginola sätter en volley och har två kanoner i ribba/stolpe. Jag minns även 4-1 matchen mot United hemma 96-97 någongång när Chrissy Armstrong gjorde 2 mål.

Sämsta matcher? Tja..som Spursfan finns det väl ganska många att välja mellan men jag kan väl säga att jag inte mådde så bra efter 1-7 mot Newcastle eller 3-5 mot Manchester United.

6. Vad behöver vi tills nästa säsong? Vilka ska gå eller komma?

Hmm… Jag tycker att vi behöver förstärka med minst en spelare i varje lagdel. Ta hem Ziegler och investera i en ny ytterback så vi skapar konkurrens till Lee och Stalteri. Sen är jag osäker om Gardner duger i Europa så en mittback till. Varför inte Upson? Jag tycker även att vi ska ta hem Routledge som jag inte riktigt tycker fick en ärlig chans, sedan gärna en naturlig vänsterytter till. Innermittfältare har vi men jag skulle älska att se Kevin Nolan i Tottenham!

Framåt ska vi se till att signa Mido, behålla Defoe, Keane och Barnard samt värva en stor stark till. Kanske Iaquinta från Udinese, men det där har Jol och grabbarna bättre koll på. Vilka ska vi göra oss av med?? Hmm…tja, Naybet, Kelly och Johnnie Jackson har gjort sitt. Sedan verkar Andy Reid ha samma problem med vikten som mig så han kan också se sig om efter något nytt.

7. Vilken Spurs-tröja är snyggast genom åren enligt dig?

Den helvita som vi hade 04-05 samt en av Adidas/Holsten-tröjorna som kom efter Pony/Hewlett Packard-eran tycker jag är rätt snygga.

8. Hur pass optimistisk är du när det gäller Spurs?

Jag är för ung för att upplevt några större framgångar med Spurs men ändå tillräckligt erfaren för att kalla mig bitter och luttrad så jag är inte "Steven-Boo-negativ" men inte långt därifrån…

Jag tar inte ut någonting i förskott utan vill ha allt klart till 100%.

9. Har du någon favoritspelare i dagens Spurs? Genom åren?

Just nu är Robbie Keane min största hjälte men både Aaron Lennon och Michael Carrick har imponerat på mig denna säsong.

Efter att ha sett matcher på video så tycker jag att det är synd att jag inte hann uppleva Ossie Ardilles "live", sedan har både Gazza och Ginola alltid en plats i mitt hjärta…

Där fanns även en viss mittback till och med 2001……

10. Hur går det mot Bolton och West Ham? Klarar vi fjärdeplatsen?

Nej, jag tror faktiskt inte vi klarar fjärdeplatsen utan vi ställer till det för oss i någon av matcherna som är kvar, men förhoppningsvis kan t.ex. Manchester City sprattla till för en gångs skull och skrälla mot Arsenal. Nu ser jag att West Ham slagit Boro i cup-semin. Det är väl också rätt bra för oss om de har mer fokus på FA-cupfinalen än på sista ligamatchen.

11. Vad behöver THSS tänka på i framtiden? Vädra dina åsikter om klubben.

Jag kan bara säga att jag är oerhört tacksam och glad för att THSS har grundats och att det finns personer som lägger ner mycket tid och själ i den här föreningen, och även om jag inte haft tillfälle att vara med på någon medlemsresa än så hoppas jag att kunna åka i höst, tills dess kan jag bara säga till styrelsen och personerna runt omkring: Keep up the good work!

Det enda negativa jag kommer på just nu är den "rivalitet" som finns mellan SvenskaFans och THSS. Det borde kunnas göras något åt det. Ett bättre samarbete av något slag, men jag kan inte komma med några direkt konkreta åtgärder.

Men en sak är säker: Jag kommer alltid att betala in medlemsavgiften för mig och min son i THSS.

12. Vilka håller du på i Sverige? Och hur går det i VM?

I Sverige håller jag på Grycksbo IF i division V Norra Dalarna, och om jag tvingas välja något lag i de högre divisionerna får det bli GAIS eller Hammarby. Det enda som är säkert är att jag tycker om alla lag som spöar Malmö FF. Ddet beror mest på att jag får lite mer arbetsro om det går dåligt för ljusblå lag.

Fotbolls-VM. Jag var väldigt nöjd när jag såg lottningen men nu är jag inte lika säker längre, utan jag tror att får stryk av England och kryssar mot Paraguay så vi får hoppas att vi spöar Trinidad med tillräckligt många mål för att gå vidare från gruppspelet. Det roligaste med VM är att jag får odla slutspelsskägg, från det VM startar tills dess att Sverige blir utslaget så är det "våga-vägra rakning" som gäller, fast det uppskattas inte av alla här hemma.

13. Jag håller på att hungra ihjäl. Ge lite bra matrecept. Minst två vill jag ha.

Mat. Jag är faktiskt klart underskattad som kock och lite bättre än de flesta män i köket.

Recept 1: Mammas hemlagade Hack: Koka lever,hjärta,tunga och diverse annat sämre kött från en ko i 2 timmar.
Mal köttet och blanda allt med kokt korngryn, salta och peppra efter behag.
servera med kokt potatis,rödbetor och en kall pilsner!
Djävulskt gott!

Skulle det mot förmodan inte duga så får du nöja dig med bruna bönor och fläsk, eller en fiskgratäng av torskfilé med en god sås med räkor och champinjoner. Till efterrätt får du hembakta vaniljmuffins och glass.

See ya!
C.O.Y.S.

Micke "Mickespurs" Thor tackar för din medverkan och kan tillägga att mina egna recept står sig bra i konkurrensen!