Nu beger vi oss till Robertfors och hälsar på hos Johan Larsson.

Namn/ ålder

Johan Larsson, 36 år.

Bor/ familj

Bor i Robertsfors som ligger i Västerbotten. Det ligger mellan Umeå och Skellefteå efter norrlandskusten. Min familj består av frugan Heléna och våra barn Oliver 14, Fanny 12 och lilla Vera som är 2 år.

Jobbar med/skola?

Jag arbetar som lärare på Nybyskolan i Ånäset. Min klass består av 13 stycken små 1:or.

När och varför blev det Spurs för din del?

Jag blev spursare när pappa kom hem från London,1982 tror jag det var. Han hade sett Spurs-Barcelona (1-1) och han hade med sig en keps, halsduk och en flagga. Fanatisk blev jag väl någon gång i början av 90-talet.

Har du sett många matcher live, i såfall har du då rest med THSS?

Jag har sett Spurs live tre gånger. Första gången var på Anfield 1/5 -99. Då jag fick åka via jobbet på ICA. Vi hade sålt Carlsberg i massor och jag fick åka. Vi ledde med 2-0 i halvtid och jag var kung i Carlsbergs lounge. Andra halvlek blev inte så rolig eftersom Liverpool gjorde 3 mål då….Men vilken stämning det var, Dom var helt tokiga.
Andra matchen var på Moravallen i Byske under Sverigebesöket 2000. Spursseger 4-0, mer om den matchen senare….
17/3 2001 fick jag äntligen beträda W H L. Spurs-Coventry 3-0.
Jag har aldrig rest med THSS men tänker alltid, nästa år då ska jag med, men det har inte passat än, men jag kommer en vacker dag att åka med!

Någon favoritmatch du kommer ihåg?

Mitt i särklass största fotbollsminne är Spurs besök i Byske. Skakade hand med hela truppen på värdshuset efter matchen. Pratade länge med en OTROLIGT trevlig David Ginola. Kommer aldrig att glömma hans sista ord när jag sa you´r the best! No no, WE ARE THE BEST! svarade han. So* Ca***** lovade att stanna i klubben, hade man bara kunnat se in i framtiden då vet jag inte vad man hade gjort. Förmodligen suttit inlåst…

Sedan är det 9-1 matchen mot Wigan och 5-1 mot A5sena1, hahaha!!!
Listan kan göras låååång.

Favoritspelare nu och genom tiderna?

Ginola, Lineker, Klinsmann är väl de största favoriterna genom tiderna. Nu är det King, Lennon och Modric.
Rsol hade kunnat bli min gud men han valde helvetet.
Berbatovs två år var magiska och det kommer jag aldrig att glömma. Men han svek också.

Har du många souvenirer? Vad har du???

Jag dricker alltid öl ur mitt Spursölglas!
Jag dricker alltid kaffe ur min Spurskaffemugg!

Sedan har jag några tröjor, halsdukar, handdukar, mössor, kepsar mm. Det har blivit en del genom åren.
Inlåst… har jag min signerade Ginolaflagga!!

Idrottar du själv??

Inte numera. Jag spelade fotboll i Robertsfors IK under 15 säsonger. Vi gick från 4:an till division 1. Vi åkte ur det året och efter det la jag av. Kommer aldrig att glömma segern i div 1 mot Enköping med 7-2 hemma. Jag satte 2 baljor. En som heller aldrig glömmer den matchen är Peter J Borg, haha!!
Numera är jag tränare för grabbens lag och blev även tillfrågad om jag ville bli distriktsförbundskapten för Västerbottens P-95. Det kunde jag inte tacka nej till så nu ska vi ta ut ett lag och åka ner till Halmstadlägret nu i sommar. Det ska bli roligt!

Följer du andra lag i världen??

Följer Robertsfors IK i div 2. Dessutom följer jag Björklöven!! Men fy f… vad de är dåliga just nu. Men nästa år…Någon som hört den förut?

Träffar eller umgås du med någon annan på forumet??

Var ner till Göteborg och lirade en träningsmatch med korpengänget där nere. Det var kul att träffa dem. Jag har varit på några träffar i Umeå och känner några lite grann. Stöter alltid på "Conn" från Bergsbyn några gånger per år då han är tränare för Moröns p95 lag. Annars har jag några kompisar som inte är medlemmar här än som jag ofta träffar. Ska tvinga dem att bli THSS:are!

Någon skribent du är nyfiken på??

Alla! Alla som skriver och tycker till om spurs. Läser alltid lite extra när "bossen" skriver.

Vad kan THSS/ spurs.se bli bättre på??

Alla som har en uppgift i organisationen THSS gör ett fantastiskt arbete! Jag kommer inte på något som skulle kunna vara bli bättre. Jag är mycket nöjd!!

Någon plats i världen du vill rekommendera`??

Har inte rest så mycket i mina dar men Torremollinos på Spanska solkusten gillade jag. Dit åker jag gärna fler gånger.

Favoritmat och dryck???

Älgkött är absoluta favoritmaten och till det dricker jag öl. Annars så finns det ingen godare dryck än mjölk. Dricker minst två liter om dagen.

Vad vill du se för realistiska förstärkningar under januari-fönstret?

Jag hinner inte se så mycket annat än Spurs så några namn kan jag inte komma med,men jag tycker inte Hudds och Jenas räcker till i det långa loppet så jag skulle vilja ha något bättre där men jag är kluven. Vi ligger ändå trea just nu. Kan Hudds ta ett steg till i sin utveckling? Hoppas det för jag gillar honom! Micah Richards från City kanske är möjlig att få som högerback. Han har potential för Corluka är inte min favorit och de andra 14 högerbackarna verkar inte duga för Redknapp.

Slutligen…Vad ska vi satsa på i år? Bara ligan? Cuperna? Har vi den trupp som krävs för att på allvar slå oss in bland topp-fyra?

Nu åkte vi ut ur ligacupen idag så det är bara ligan och FA kvar. Självklart ska vi satsa på dem båda. Vi har en bred trupp och de är ju för sjutton proffs. De ska orka med detta!
Självklart drömmer jag om topp 4. Vi har en bred trupp, kanske den bredaste i hela PL. Vi måste ta chansen i år annars kan vi vinka adjö till Lennon, Modric och de andra stjärnorna och säga hej till Titus och de andra mittenlagsspelarna igen. Det vill jag inte!

Tack så mycket till Johan som tog sig att svara på frågorna och vi hoppas snart på se honom sluta upp på en THSS-resa.