Nu går vi vidare med en av forumets yngsta skribenter, Jonathan från Örkeljunga

Namn/ålder?

Jonathan Johansen. 17 år gammal – Fyller myndig detta år.

Bor/familj?

Bor i Örkelljunga, ca 5 mil utanför Helsingborg.. Bor med morsan, farsan och har även en utflyttad broder på 21 år.

Jobb/skola?

Pluggar just nu 2:a ring på gymnasiet (Olympiaskolan), samhällsinriktning.

Varför blev det Spurs för din del?

När jag var mindre spelade jag i Ekets Goif, en småklubb strax utanför Örkelljunga, dock framgångsrik.. De flesta polarna man hade höll ju självfallet på ManU, Oilsea, Arslena eller Liverpoop.. Såg mig själv som ett litet svart får eftersom jag höll på Spurs men det är jag bara jävligt glad över idag.. I grund & botten vet jag inte varför de liljevita var mitt lag, men det var väl helt enkelt spännande med ett lag som inte alla andra höll på och det kan jag ju bara tacka och ta emot för idag!

Någon favoritmatch och spelare?

Måste väl säga Spurs – Wigan 09/ nu i höstas.. vilken karamell! Härligt av Defoe att kunna göra 5 mål och därmed dela 1:a platsen med flest mål i en PL match. Sen var ju Cup-guldet inte så dåligt heller :)

När det kommer till favoritspelare har jag ett par stycken.. Gareth Bale har växt fram som en stor favorit hos mig, hans insatser den senaste tiden är ju strålande, vi kan nog tacka och säga hej till honom när United köper honom i nästa transfer.. Men någon som outstanding tar platsen nu är Lennon, han har verkligen betydelse för laget och dess anfallsspel, det märks när han inte är på plan! Synd att skador har stoppar honom ett tag nu. Härlig fart och fläkt i honom annars!

Har du sett Spurs live någongång?

Nej, jag har aldrig sett Tottenham live någon gång. Det tycket jag är lite pinsamt faktiskt men när jag fyller mina 18 år till höst så kommer det definitivt bli av!

Andra intressen?

Sport i allmänhet faktiskt, gillar även att lira lite på mitt trumset och hänga med polarna.

Idrottar du själv?

Yes, tränar simning.. Blir ungefär 6-7 pass i veckan. Spelar faktiskt en del fotboll också.

Vad är bra och dåligt med Spurs.se och THSS??

Sjukt skön sida, härligt att kunna diskutera i forum under matcherna om man missar lite.. Finns här nått yngre folk på sidan? hehe

Någon favoritskribent på forumet?

Finns väl några stycken, SpursHero brukar har rätt vettiga inlägg :)

Hur brukar du följa Spurs-matcherna?

Antigen genom streaming som är ett hyfsat alternativ, de flesta matcherna brukar jag dock följa på TV.

Någon drömspelare du skulle vilja se i Spurs?

Just nu skulle jag gärna vilja se Arjen Robben i Spurs, tror han skulle kunna tillföra laget ganska mycket som släpande forward.. Det har ju lossnat för honom i Bayern München nu också, skulle vara intressant!

Vad ska vi fokusera på? Ligan eller FA-cupen? Har vi trupp nog att klara av båda?

Personligen skulle jag vilja se Spurs spela CL men eftersom FA cupen känns ganska öppen nu så tycker jag vi bör satsa på den.. Lag som Chelsea och United är ju svårslagna lag och när de nu är ute ur turneringen har vi chansen.. Både CL OCH Wembley skulle ju inte sitta fel!

Någon favoritplats du har besökt som du vill rekommendera??

New York helt klart! Vilken härlig puls i den staden..London duggar tätt efter..Beger mig till LA i slutet av veckan, så det kanske blir en ny favorit, vi får väl se….

Vilken valfri person skulle du vilja bjuda på date? Vad skulle ni äta??

Haha! Om vi kommer till DATE så hamnar nog Angelia Jolie, hade varit kul att se hur hon är i verkliga livet.. Men om det skulle handla om en middag skulle jag bjuda Peter Forsberg på en Pölse/Tuborg och snacka om Spurs, självfallet!

Slutligen….Sia om slutet på säsongen, hur går det för oss? Blir det Europa nästa år?

Det blir Europa, mina förhoppningar säger så i alla fall… Vi har en bred trupp som det har diskuterats fram och tillbaka på forumet, det gäller bara att Harry använder den rätt.. Tror det mesta skulle gå vår väg i så fall!

Tack Jonathan för att du svarade på frågorna, hoppas du kommer iväg till White Hart Lane snart, det är en upplevelse! Lycka även till med daten…;-)