Det går fort i fotboll ibland. Mason har är Head Coach och Ledley King finns i staben och mitt i det. En ny målvaktstränare: Michel Vorm!

Holländaren gör nu sin tredje session i Spurs efter två svängar som målvakt.

Vorm började sin professionella seniorkarriär i Utrecht där det blev 137 framträdanden samt ett lån till Den Bosch. Därefter tre år i Swansea, Wales, mellan 2011 till 2014. Innan det blev två svängar i Spurs, 2014 – 2019 samt säsongen 2019-2020 där den sista svängen blev ett inhopp när det krisade fast han egentligen lagt skorna och handskarna på hyllan.

Vorm var även en del av det holländska landslaget mellan 2008 – 2014.

Totalt i Spurs blev det 13 framträdanden endast. Mycket för att Gazzaniga delvis men även Lloris stal rampljuset. Något som Vorm ofta fick beröm för. Han var helt tillfreds med att vara reserv.

Vorm blev en ”klassiker” också i ”The Battle of the Bridge” när han inte var rädd att stå upp för klubben när Spurs och Chelsea rök ihop i slutstriden om Premier League-titeln 2015-2016.

Vorm anslöt till Spurs i samma affär som såg till att han och Ben Davies gick till London medan Gylfi Sigurdsson gick tillbaka till Swans.