Återigen har CoachenEvents arrangerat en clinic för ungdomar, denna gången födda 2004-2008, på Danderyd Arena i Stockholm tillsammans med Tottenham. Under veckan har 180 ungdomar från hela Sverige fått tillfället att träna med fyra instruktörer från Tottenhams ungdomsakademi. 

Jag tog en sväng till Danderyd och pratade med Jerome, som ingår i tränarstaben för Spurs Ladies som nyligen gick upp i högsta serien, och de tre övriga tränarna från Spurs välkända akademi. De berättade att de har haft en bra vecka och vem vet om det någon gång i framtiden kommer fram en svensk talang som får spela för Tottenham! De hade tyvärr ingen inside om kommande nyförvärv inför stundande säsong…

Ola Blomkvist från CoachenEvents berättade att de kommer att arrangera fler clinics tillsammans med Tottenham i framtiden så om ni har fotbollsspelande barn i rätt åldersgrupp så håll utkik deras hemsida 

Jag hade även fått möjlighet att sätta upp information om THSS samt lite historik om Tottenham Hotspur på anslagstavlan så vi får se om det dyker upp några nya medlemmar efter denna vecka!

 COYS

/Sverker ”Svucka” Otterström