Säsongens sista match: Låt oss alla påminna oss vad som krävs först. Om vi gör jobbet och vinner mot Crystal Palace och Wolves misslyckas att vinna borta mot Chelsea som behöver säkra Champions League-placering så kniper Spurs 6:e plats och gör att vi undviker 7:e plats som också likt 6:e plats ger Europa League. Den 7:e platsen dock kan lika gärna innebära inget Europaspel då Arsenal vid en ev. vinst i FA-cupen tar den 7:e ligaplaceringens Europa League-plats.

Det är stökigt.

Men, nog om det. Matchen då? Jo, först och främst måste vi bara nämna Crystal Palace skadeläge. Listan är,

  • Sakho missar
  • Tomkins missar
  • Cahill missar
  • Van Aanholt missar
  • Milivojevic missar
  • Benteke avstängd

Utöver det, Palace kommer med 7 raka förluster i ryggen.

Palace har inte gjort mål på Spurs sedan Januari, 2016.

Jinxen är nu klar och jag räknar med ett 1-0 underläge för Spurs från start nästan.

Spurs då? Frågetecken finns ännu på Dele men det låter positivt och han kan nog starta om det går. Ndombele kommer missa matchen enligt Mourinho på grund av skada.

Hur känns det mentala läget inför denna match för Spurs? Det känns ändå som att vi har vind i våra segel och att vi tagit oss förbi den brutala Sheffield-förlusten och börjat hitta någon form av spel, metod och plan.

Oavsett hur det går så hoppas jag se en fortsättning på den röda tråd som varit senaste matcherna: Ett Spurs som tänker till, agerar och anpassar sig väl efter uppgiften och agerar smart.

På det så bönar jag och ber inför söndagens match att Harry Kane fortsätter skjuta in mål som han gjort senaste tiden. Den riktige Harry är tillbaka!

Startelvan inför detta bör bli,

Lloris

Aurier, Alderweireld, Vertonghen, Davies

Sissoko, Winks

Lucas, Lo Celso, Son

Kane

Får vi hoppas och tro på en urladdning? 0-4 till Spurs på bortagräs? Kane med ett hattrick och att även Son är med på ett hörn?