Årets årsmöte var tänkt att hållas i Dalarna men Covid-19 satte käppar i hjulet även på detta evenemang. Men vi tar istället en liten närmare titt på en eldsjäl som hade hjälpt styrelsen med förberedelser inför mötet!

Namn/ålder?

Peter Kristoffersson +55

Bor / Familj?

Borlänge. THSS-bröder, systrar och några norska spurskusiner

Sysselsättning?

Pedagog/Målvaktsinstruktör

Hur, när och varför blev det Spurs för din del?

1977 när jag såg ett inslag på sportspegeln där man visade ett par supportrar som var ledsna för att Tottenham åkt ur div 1. Deras sorg fick mig att inse meningen med livet, Tottenham Hotspurs. Tre år senare såg jag min första match på WHL vinst 2-1 mot Leeds. Sedan dess har mitt hjärta alltid varit liljevitt.

Favoritspelare genom tiderna? Varför har du fastnat för den/dom?

Ray Clemmens vilken lycka när världens bästa målvakt kom till Spurs 1981.

Paul Gascoigne ett bollgeni.

Mousa Dembele vår bästa spelare under 10-talet, när han var som bäst kunde ingen erövra bollen från honom. Unik i sitt slag.

Ditt bästa Spursminne?

3-1 vinst mot Real Madrid på Wembley 2017 Champions Leage, då satt jErlandsson och jag och grät av glädje på läktaren. En otroligt bra fotbollsmatch.  

Om du har sett All or Nothing med Tottenham, vad är dina intryck? 

Lite tungt att se, lite väl mycket skador. Gillar Rose klinch med Mou, det är bra TV. Hade ärligt talat väntat mig mer.

Känslor rörande Poch vs Mourinho? Är Mou rätt man för Tottenham? 

Saknar Poch varje dag. När det gäller Mou så har jag lovat mina bröder att vara mer positiv. Tiden får visa om han är rätt man.

Laddar du upp på något speciellt sätt inför match? 

Nej inga specifika ritualer eller sådant. När jag är i England så laddar jag upp på pub tillsammans med mina vänner/bröder. Och sjunger glada sånger om drycker och Spurs så klart.

Vad tror du om lagets chanser denna säsong? (Hur många pokaler blir det?) 

Jag har stuckit hakan och sagt att vi ska vinna 4 titlar denna säsong. Men det är mest för att jag ska byta attityd. Det vill säga att jag ska upphöra att vara så jäv…. Negativ. Vi får se hur det går. Sikta mot stjärnorna så kanske det regnar ner någon pokal under säsongen. 

När tror du att vi fans kommer att få gå på match igen? 

Ja hoppas att det blir till våren men realistiskt så lär det bli hösten 2021 i bästa fall

Varför tycker du att man ska vara medlem i THSS? 

Gemenskapen och tillhörighet till något som är större än en själv.

Ett stort tack till Peter för att han vill vara med i Fans i Fokus! Om du vill vara med går det bra att skicka ett mail till biljetter(at)tottenhamhotspur.se

COYS

Sverker ”Svucka” Otterström